ЛюбопитноХороскоп

Тези зодии ще се радват на финансово благополучие през юли

Второто кардинално пълнолуние в Козирог и съвпадът на Марс с Уран в Телец ще донесат сериозни промени, свързани с парите.

Юли ще бъде месецът, в който много хора ще се сблъскат с драматични промени – буквално за една нощ.

Става дума за съвпада на Марс и Уран в знака Телец, който ще се случи на 16 юли. А това означава, че в дните около тази дата финансите на мнозина от нас ще претърпят промени. Възможно е да получите повишение или да намерите нов бизнес партньор, или нов източник на доходи.

Козирогът е знак, обвързан с целите и постиженията. Което означава, че концентрацията на неговата енергия на 21 юли може да доведе до финансова метаморфоза за много хора.

Овен

Пълнолунието в Козирог на 21 юли се случва във вашия сектор на успеха. Ще стигнете до целта си, по някакъв начин, и ще го усетите още на 16 юли. Вероятно ще постигнете финансов напредък чрез партньорства с приятели. Много Овни ще решат да сменят работата си. Пред вас стои трудна задача. Да решите какво ще се случи с развитието ви през следващите 20 години – с кого, къде и за какви пари ще продължите напред.

Телец

На 16 юли Марс и Уран се свързват във вашия знак и двете планети показват влиянието на външни обекти в живота ви. Може да срещнете човек, който да ви предложи голяма финансова инвестиция през август. Но ще трябва да вземете сериозно финансово решение до 21 юли, при пълнолунието в Козирог. Възможно е да става въпрос за инвестиция в компания или договаряне на заплата с двама работодатели.

Близнаци

През юли ви очаква голяма голяма крачка напред в сферата на финансите. На 16-и ще разберете какво се случва с доходите ви. Съвпадът на Марс и Уран в сектора на тайните ще извади на показ това, което е скрито от вас. Например, ще научите за разговори, свързани със спестявания и приходи на роднини, които са далеч от вас.

Козирог

Пълнолунието се случва във вашия знак и под влиянието на Уран може да вземете внезапно решение, свързано с инвестиране на пари в личен бизнес. За тези Козирози, които не работят по нещо конкретно, вероятно промяната се състои в заплащането на нещо, свързано с децата. В началото на юли Марс ще постави сериозен акцент върху темата за децата, така че това е възможност да направите финансов принос – да инвестирате в тяхното образование, ваканция.

Стрелец

Във вашия случай има всички шансове да получите увеличение на заплатата, тъй като на 16 юли може да имате важен разговор за пари с шефа. А до 21 юли може да бъде взето решение, което е свързано с доходите ви – пълнолунието в Козирог ще наблегне на приходите. Интересното е, че в края на юли и август съвпадът на Юпитер и Марс в сектора на партньорството може да доведе до подписване на договори, споразумения и сътрудничество.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *