Тийн идоли и онлайн звезди в нова уеб комедия 

Новата уеб комедия „Убий професора“ завладява зрителите във Vbox7.

Форматът проследява историята на група младежи, които случайно се оказват по едно и също време в празната сграда на университета, в който учат.

Кастингът за комедийния уеб сериал е истински фурор. Той събира на едно място звезди като тийн идола Иван Тишев (актьор и музикант, участвал в първия БГ уеб сериал „Не така, брат“; Доби Тафкова (актриса, модел, инфлуенсър и супер звезда от най-обсъжданото уеб реалити за 2018 г. – Instaqueen , с близо 60 хиляди последователя в социалните мрежи); актрисата Анелия Мангърова и Георги Димитров (режисьор на хитовия уеб сериал „Следвай ме“).

Всичко започва, когато четиримата герои – Филип (Иван Тишев), Тереза или още позната като Ийзи (Анелия Мангърова), Албена (Доби Тафкова) и Къци (Георги Димитров) се запознават по абсурден начин. Независимо от различията си, те незабавно се превръщат в група с обща цел – отмъщението.

Всеки от тях има своята причина да мрази професора и да иска да му даде урок, но с какво точно е заслужил той тази омраза? И наистина ли целта оправдава средствата…дори и абсурдните такива?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.