ЗвездиНовинки

Том Круз на 62: Човек трябва да реши кое е истински важно за него самия!

Том Круз е роден на 3 юли 1962 година в Сиракюз, щата Ню Йорк, САЩ.

Майка му е учителка, а баща му – инженер. Има три сестри, а през поколенията може да се проследи ирландски, немски и английски произход. Цялото му име е Томас Круз Мейпотър IV.

Още преди да стане на 15 години, той сменя над 15 училища, защото семейството му пътува много.

Първото му участие в постановка е в четвърти клас, но като дете искал да стане свещеник и даже кандидатства в семинарията. С времето обаче открива призванието си – актьорството.

От католическата вяра се отказа публично през 1990 г. и приема сциентологията (Църква на Сциентологията), към която принадлежи и първата му съпруга Мими Роджърс.

Техният брак е сключен през 1987 г., а през 1990 г. е разтрогнат.

От 1990 г. до 2001 г. Том Круз е женен за Никол Кидман, с която се запознават снимачната площадка на филма „Дни на грохот“. Впоследствие съпрузите осиновяват две деца – Изабела Джейн и Антъни Конър.

През 2005 г. се запознава с друга своя колежка – Кейти Холмс. На 17 юни 2005 г. 44-годишният актьор прави предложение за брак на 27-годишната Кейти на върха на Айфеловата кула в Париж. Двамата се разделиха през 2012 г. след продължил пет години брак.

„Дали работя по филм или възпитавам децата си, за мен е важно да правя правилните неща и да се уча.“

„Аз много изисквам от себе си. Обичам да уча и не мога да безделнича. Харесва ми да преодолявам трудности, дори понякога специално ги създавам за себе си“, казва актьорът и го доказва с цялата си филмова кариера.

„Ето как съм изживял живота си: никога не съм закъснявал на снимачна площадка. Правя филми, в които вярвам. Чувствам се привилегирован да мога да правя това, което обичам.“

„Не съм съгласен с хората, които мислят, че научаваш повече от това да губиш, отколкото от това да спечелиш.“

„Не ме интересува кой си, животът има предизвикателства.“

„Бях преследван от папараци, те пускат светлини, преследват те и те тормозят през цялото време. Това се случва по целия свят и със сигурност се е влошило. Не знаете какво е да те гонят.“

„Когато трябва да се справите с много проблеми, или ще потънете, или ще плувате.“

„Обичам децата. Аз самият някога бях дете.“

„Вярвам в живота. Знам, че всеки живот идва от сърцето ти. И да бъдеш актьор, режисьор, или просто човек на улицата – всичко е в твоето сърце.“

„Когато работя, работя много усилено. Затова гледам да работя с хора, които имат това ниво на отдаденост. И аз съм зависим от всички. От режисьора до екипите ми, с които работя.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *