ЛюбопитноТенденции

Топ 5 идеи: Как да изберете визия за фотосесия

Предстои ви фотосесия? Решили сте да се снимате цялото семейство за празниците? Много е важно да изберете правилната визия, за да бъдат успешни снимките ви. Ето ви няколко практични съвета от мен:

Преди снимките задължително коментирайте с фотографа мястото и фона, споделете какво настроение искате да видите на кадрите. Важно е какъв ще бъде фонът – природа, градски мотиви, студио с модерен дизайн… След това помислете какъв би бил подходящият стил.

Важно е да бъдете в нещо красиво, но и удобно. Комфортът е важен, за да се чувствате добре и да излъчвате увереност на снимките. Дрехите не трябва да пречат на свободните движения на тялото.

Бих ви посъветвала също така да изберете дрехи от естествени материи.

Те осигуряват комфорт на тялото, нежни са към кожата. А някои марки, като българската Fabele, подкрепят готини кампании и организации.

 

С тази рокля – „Звезден блясък“ – от органичен памук ще изглеждате страхотно на снимките от празничната фотосесия. Бяла е като снега навън, мека, удобна, свежа. Гали кожата и сетивата.  Всичко, от което имате нужда!

Цветът не трябва да бъде твърде ярък, защото идеята е вниманието да бъде насочено към вас. А и твърде ярките тонове може да дадат отражение върху цвета на кожата. Изберете по-топли, нежни нюанси, пастелни тонове.

Препоръчително е също така е дрехите да бъдат без лого, надписи, твърде големи щампи.

Ето какво можете да изберете смело:

Леки рокли, падащи свободно, красиви – за романтична, елегантна визия. Комбинирайте с ефирни аксесоари. Едноцветни, без големи щампи.

Панталон със сако или риза, спортно-елегантна визия, в комбинация с обувки на ток.

Дънки и бяла риза – най-простичкият, но и най-работещ вариант. Комбинирайте с ботуши, тип апрески, или топли, коледни чорапи.

Красиви, топли пуловери – в един стил за всички – за една страхотна семейна визия.

Ако сте сред природата – красиво палто, тренч, яке, в комбинация с шал или шапка с периферия.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *