LoveМаркетТенденции

Топ съвети от стилистите: Какво да облечете на празника

Дами, остават броени дни до нощта на Коледа и партито, на което ще посрещнете Новата 2024-та година. Всяка от вас най-вероятно вече е планирала своите празници. И сте помислили за тоалета?

Не сте? Има време. И то е точно сега. Разгледайте предложенията, които съм ви приготвила.  Те са на една страхотна българска марка – Xamilion, която със сигурност ще спечели любовта ви, защото залага на качество и собствен дизайн.

От сайта им можете не само да си изберете нещо специално за празника, но и да комбинирате с красив аксесоар. А, да – и да добавите аромат.

Имате, както се казва, „една поръчка време“, за да зарадвате себе си или любим човек за празника. И да бъдете спокойни, че ще изглеждате и ще се чувствате добре.

Днес ви представям няколко варианта, които са не само актуални, спрямо модните тенденции, но и супер готини, в тон с наближаващата 2024 година.

Всички знаем, че това ще бъде годината на Зеления Дървен Дракон по китайския хороскоп.

Драконът обича блясъка, наситените тонове, богатите цветове, натуралните материи, както и ярките аксесоари.

Заложете на зелено, червено или златисто. Черното също е много добър избор.

Зеленият цвят е символ на спокойствието и мира, на разцвета. Ще донесе в живота ви хармония, ще внесе изисканост във визията ви. Какво ще кажете за тази риза в комбинация с панталон – за партито в офиса?

Червеното е символ на любовта, щастието, енергията и късмета. Без червено не може да се случи нито един празник. А тази весела рокличка е супер предложение за коледните дни.

Черното е символ на силата, елегантността и мистичната енергия.

Златистото е цветът на богатството и разцвета. Драконите обичат всичко скъпо и блестящо, затова задължително добавете към своята визия нещо в златисто. Може да е и аксесоар.

Още два цвята имат място във вашия празничен стил, ако привличат вниманието ви. Това са виолетовото – асоциирано с духовност, мъдрост, интуиция и царственост, както и сребристото – което носи надеждност, богатство и пари.

Що се отнася до това какъв точно модел да изберете, то Драконът е категоричен – роклята е най-добрият вариант. И в никакъв случай не трябва да бъде скучна или семпла – Драконът обича да бъде център на внимание, на привлича, да блести. Пайетите и камъните също са добре дошли.

Разбира се, празникът е за всички, затова не забравяйте и малките принцеси. Xamilion са помислили и за тях и са приготвили тези супер готини празнични визии:

Какъвто и тоалет да изберете обаче, най-важното е да сте изпълнени с любов и да сте в компанията на любимите хора.

Весели празници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *