Транзитът на Венера в Риби ни среща с истинската любов

Транзитът на Венера в Риби е един от най-благоприятните периоди в годината за реализиране на мечтите и за среща със сродната ни душа. Периодът продължава до 2 май.

Сега е моментът да излекувате свои минали травми, особено тези от сферата на взаимоотношенията. Сега е моментът да си простите и да простите.

Отворете сърцето и душата си за новата, реална, истинска и възможна любов и за красотата във Вселената, която е във всеки наш дъх и зад всеки ъгъл.

Вижте какво ще донесе този транзит на всяка зодия.

Овен

Овни, очаква ви много чувствен период. Ще почувствате необходимост да заредите емоционалните си батерии и ще го направите далеч от погледите на околните. Освободете се от болката, помислете за романтиката в ежедневието и се насладете на това, което имате. 

Телец

Ще бъдете много популярни. Но вие се съсредоточете върху отношенията с най-добрите си приятели. Забавлявайте се, разхождайте се. Едно онлайн запознанство може да се превърне в нещо повече.

Близнаци

Кариерата ви получава силен тласък – напред и нагоре. Венера поставя постиженията ви на преден план, а вие самите сте в ума на всички. Упоритият ви труд ще бъде възнаграден. Инвестирайте и ще спечелите.

Рак

Скъпи Раци, можете да добавите още малко пикантност в деня си. Планувайте пътуване извън града, потопете се в чужда култура, екзотични храни. Точно от това се нуждаете. Венера може да ви помогне в нов медиен проект или в друго начинание, свързано с учене.

Лъв

Ще срещнете някого, ще получите бонус и в паричен план. Дали ще е повишение, наследство или просто ще си намерите нещо, не е ясно. Но животът ви става по-спокоен във финансов план.

Дева

Партньорството, общността и ангажираността вече ви карат да се усмихвате. Заложете на приятелствата. Ще чувствате хармония в общуването и потенциал в определени взаимоотношения.

Везни

Вашата повелителка Венера ще ви зареди с енергия, която пък ще внесе повече хармония във вашата работа. Ще получите шанс за повече баланс между работата и личния живот.

Скорпион

Любовта е във въздуха! Това е един от най-вълнуващите периоди на годината за срещи на фрийлансъри и потенциални партньори. Сега сексът ще бъде особено добър. Периодът е добър и за ангажираните Скорпиони.

Стрелец

Пригответе се за повече хармония и сладост, които да изпълнят сърцето и дома ви. Докато Венера танцува в домашния ви сектор, ще имате повече възможности да превърнете жизненото си пространство в перфектно убежище.

Козирог

Думите ви са вълшебни. Всичко, за което мечтаете, мислите или изречете, ще дава резултат. Ако имате възможност да излезете извън града за импровизирана ваканция, ще си прекарате незабравимо.

Водолей

Парите могат буквално да валят като дъжд от небето. Подаръци, бонуси или дори повишение могат да ви донесат допълнителен доход.

Риби

Пригответе се да блестите като истинска звезда. Ще можете да привлечете всеки и всичко, което погледнете. Ще се радвате на романтика, удоволствие и интимност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.