Новинки

Три години без журналиста Милен Цветков

Милен Цветков си отиде на 19 април 2020 г. при автомобилна катастрофа на кръстовището пред мол „Парадайз“. Докато журналистът чакал на червен светофар, в колата му се врязва джип, управляван от водач, употребил три вида наркотици.

Миналата година на името на известния журналист бе кръстена улица.

„Улица „549“ или улица „Милен Цветков“ намира в столичния кв. „Сухата река“, район „Подуяне“. Идеята бе на журналистите от TV1, където Цветков работеше и чийто офис се намира на тази улица.

„Аз мисля, че за Милен Цветков трябва да помним това, че беше своенравен. Беше човек, който се развива в професията на сериозната журналистика така, че да провокира, да вади събеседниците си от зоната си на комфорт, да търси истината и го постигаше по свой собствен начин“, заяви преди време Камен Воденичаров, един от най-близките му приятели.

Последното дело във Върховния касационен съд (ВКС), планирано за днес, се отложи за 21 юни заради заболяване на обвиняемия Кристиан Николов.

Делото достигна финалната си права. В срок от два месеца състав на ВКС трябва или да потвърди наказанието на Кристиан Николов, или да го измени (да го намали или да го увеличи). Припомняме, че той е осъден на девет години лишаване от свобода.

Приятели, близки и всички ние, като общество, искаме реални присъди за всички, причинили смърт, заради грубото неспазване на закона, употреба на забранени вещества, каране в нетрезво състояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *