Три зодии плуват в любовни води през ноември. Кои са те?

Хайде, стига толкова ретроградност и драми. Време е за малко любов. Нещата се обръщат и представителите на три зодии ще се радват на споделени емоции. 

Телец

Телци, очаквайте големи промени. Като броим и лунното затъмнение във вашия знак, което предстои, вече е време за решения. Твърде много мислихте, преценявахте – стабилност, значение на връзката ви, отношения… Кажете как се чувствате и направете следващата стъпка.

Рак

Скъпи Раци, ноември е емоционално стабилен за вас. През октомври ви беше доста трудно, заради ретроградността на куп планети. Вложете енергия в отношенията си, покажете на партньора си, че държите на връчката си. Не, не се връщайте назад. Вървете напред. Мислете и за своите нужди и чувства.

Везни 

Сега, когато сте избрали най-накрая себе си, можете да видите какво е усещането, когато другите ви избират. Дългата връзка, в която бяхте, в която влагаше само другата страна, ще ви накара да се почувствате като изгубени. Но това е само моментно. Сега покажете чувствата си, не градете повече стени. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.