ЗвездиНовинки

Тузаря… умря, зрителите са шокирани, шоуто едва сега започва!

Да, със сигурност първият епизод на „Просто ей така“ – продължението на „Сексът и градът“, изненада всички. Така де – никой не очакваше любимият на главната героиня да умре още в началото.

Но какво по-добро начало на един нов живот от финала на миналия.

Мдааа. Кари, Миранда и Шарлот не са на по двайсет. Те са зрели жени. И със сигурност са се променили много през годините. Зрели, но със сигурност не и скучни. Те са прекрасни. Те имат интереси, имат желания и са готови да се борят. Но и да живеят. Да се наслаждават на онова, което съдбата им поднася.

Очаквахме продължението на култовия сериал с голям интерес. А сега очакваме следващите серии с още по-голямо нетърпение. Защото ние също пораснахме през всички тези години. И научихме много уроци, свързани с отношенията, приятелството, важните неща.

Е, скъпа Кари, ти пак превзе сърцата ни. И сме сигурни, че ще ги владееш до последния епизод. А след това ще остане удоволствието, което човек получава, когато сетивата му са били задоволени с качествена храна. За душата, въображението…

Ще останат и мечтите. За следващите 10, 20 или 30 години. гогато градът ще стане още по-голям, а сексът ще бъде нещо специално в живота ни. Както и приятелствата. И идеалите ни, мечтите ни.

Гледате ли? Ние, да. По HBO GO, не забравяйте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *