Добра формаНовинки

Уелнес съветите на Меган Маркъл, които ще ви помогнат да постигнете вътрешен баланс

Преди да стане херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл се изявяваше като актриса и блогър. Тя има доста текстове, написани за нейния уебсайт The Tig, в които разказва за живота си и дава съвети на тема пътуване, мода, красота, спорт и правилно хранене.

Сега херцогинята посвещава цялото си време на фондация Archewell, има подкаст, наречен Archetypes, а в началото на декември беше пусната и противоречивата документална поредица за живота й с Хари.

Херцогинята прекарва цялото си свободно време със семейството си – принц Хари и децата – Арчи и Лилибет. В същото време тя винаги изглежда безупречно. Каква е нейната тайна?

На първо място, херцогинята вярва, че трябва понякога да си позволяваме време за релакс.

„Понякога си позволявам просто да не правя нищо. Винаги имам толкова много неща за вършене, че понякога просто си давам час, за да се отпусна, да гледам телевизия и да се насладя на чаша вино. Това е моята „инвестиция“ в себе си. Необходимо е, за да можем да поддържаме вътрешния си баланс “, каза Меган пред Women’s Health.

„Опитвам се да спортувам много. Понякога мисълта за упражнения ми се струва абсолютно ужасна, но винаги си напомням колко добре ще се чувствам след това. Майка ми е инструктор по йога, така че практикувам йога, а също и медитирам. Също така обичам да тичам. Спортът помага да изчистите главата си, да подредите всичките си мисли “, добавя херцогинята.

„Не забравяйте за себе си. Подарявайте си по една минута спокойствие и тишина от време на време. Вярвате или не, подобни паузи ще подобрят качествено вашето психическо здраве. „Бавно и целенасочено“ е мотото на живота ми“, казва Меган.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *