ЗвездиНовинки

Уил Смит: Никога не е имало изневяра в брака ни с Джейда

Уил Смит коментира появилите се слухове, че между него и Джейда стои неприятна изневяра.

„С Джейда си говорим за всичко“, категоричен е актьорът, твърдейки, че в брака им никога не е имало изневяра.

Уил направи тези признания по време на интервю за канала CBS. 53-годишният актьор, номиниран за „Оскар“ за ролята си в „Крал Ричард“, отрече всички слухове

Много пъти актьорът е признавал, че с половинката си са имали трудни моменти. Но са си дали свобода и са решили, че бракът им няма да се превърне в затвор за двамата.

Двамата са водили дълги разговори и са стигнали до решението, че моногамията е това, което ще бъде определящо за брака им.

Уил и Джейда стават двойка през 1995 г. Двамата се ожениха на 31 декември 1997 г., докато тя беше бременна с първото им дете.

„Не е твоя отговорност да правиш съпругата си щастлива. Както и не е отговорност на моята съпруга да прави мен щастлив. Моя отговорност е да карам себе си да бъда щастлив и е нейна отговорност да прави себе си щастлива, а тогава ще се обединим и заедно ще градим върху това щастие“, каза преди време в интервю звездата.

„Винаги съм казвала на Уил: „Можеш да правиш каквото си искаш, стига да се погледнеш в огледалото и да си добре“, казва половинката му.

„И двамата можем да правим каквото искаме, защото се доверяваме един на друг. Това не означава, че имаме отворена връзка… това означава, че имаме зряла връзка.“

Това каза Джейда, когато се появиха коментари, че двамата са в отворена връзка.

Имат три деца – дъщеря – Уилоу и двама сина – Джейдън Смит и Трей. Уил още един син от първия си брак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *