ЗвездиНовинки

Уилям – един принц на 41 г., който обожава да бъде баща (видео)

Принц Уилям Артър Филип Луи е роден на 21 юни 1982 г. в 21:03 часа в болницата „Сейнт Мери“, Лондон. Той е първородният син на британския престолонаследник принц Чарлз и принцеса Даяна.

Когато е на 9 месеца, придружава родителите си на 6-седмичното им официално посещение в Австралия и Нова Зеландия.

На 8 г. влиза в училището с пансион „Лъдгроув“, Бъркшър. Капитан на отборите по хокей и ръгби.

На 15 г. губи майка си – принцеса Даяна. След време казва, че най-трудният му момент в живота е бил денят, в който е вървял след ковчега ѝ през Лондон…

Първите години от студентството са трудни, но когато сменя специалността история на изкуството с география всичко се променя. Постепенно свиква с изолирания град в Шотландия и започва да се среща с Кейт Мидълтън. Връзката им продължава повече от осем години.

Уилям и Кейт се женят през юли 2011 г. в Уестминстърското абатство. На сутринта в деня на сватбата принц Уилям е провъзгласен от кралица Елизабет Втора за херцог на Кембридж.

Имат три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Той винаги е споделял, че не иска те да израснат като материалисти.

Обожава да играе с тях, чете им приказки, забавляват се. Кейт казва, че е невероятен баща.

И май мечтае за четвърто. Той обаче е решил, че тежките бременности са зад гърба им.

През последните години Уилям загуби близостта на брат си – Хари, заради неговите медийни изяви. Но се радва на подкрепата на Кейт и семейството си. И продължава напред.

Уилям е мъж на честта, а Кейт е неговата най-голяма опора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *