НовинкиПортфейл

Умно приложение за управление на личните финанси сбъдва мечти

Колко от вас не си мечтаят постоянно за почивка? Десет дена сред райската красота на някой екзотичен остров?

Е, признавам си, и аз го правя. Но за съжаление съм доста далеч от сбъдването на тази мечта. Не казвам, че не работя по въпроса. Но по пътя към райския ми блян винаги стои някой непредвиден разход – да платя застраховката на апартамента, да купя ново колело на детето, да сменя шкафа в дневната, да извикам майстор за пералнята… Наред с всичко това, признавам си, имам кредитна карта, с която не прекалявам, но се случва да си купя някоя готина рокля. Имам и кредит – жилищен, а сега ми предстои да инвестирам в нов имот. В общи линии – да се хване човек за главата. Приходите ми също са пръснати и идват от няколко източника. Много ми е трудно да обобщя всичко и нагледно да видя с какво разполагам, какво мога да си позволя и какво мога да заделя. За да съм сигурна за парите си, за да инвестирам разумно и за да не губя реалния поглед към нещата.

Сигурно помните, че едно време бабите и майките ни си имаха по една тетрадка или тефтер, в който се записваше всичко – приходи, разходи, слагаха се бележките за платени такси…

Е, днес светът е дигитален и тази “тетрадка” вече е приложение, но с много повече екстри. Лесно, удобно и на един клик разстояние. Винаги до вас.

Нарича се ViziWealth. Едно страхотно “умно” приложение, което е лесно за използване и носи много бонуси на всеки, който му се довери. Под бонуси имам предвид, че ще ви помогне да се научите да държите под око своите парични потоци, активи, пасиви и дори ще можете да помислите за инвестиции.

 

Какви са ползите от ViziWealth?

Първо, не е необходимо да сте икономист, за да работите с него. Всичко е много леко като интерфейс.

ViziWealth ви позволява да съберете на едно място всички свои активи (банкови сметки, инвестиции и др.) и пасиви (кредити, плащания). И благодарение на банкирането в реално време можете да планирате своите лични и семейни финансови резултати.

Т. е. да управлявате по-мъдро и прозорливо парите си – да отчитате бързо разходите, приходите и евентуално да вземете решение за инвестиране.


ViziWealth лесно става част от ежедневието ни – чрез уеб и чрез мобилни приложения за iOS и Android. Името му показва, че финансовото здраве е също толкова важно, колкото и физическото, и менталното. А също и че трите са изключително взаимосвързани.

Защо да си го инсталирате?

С помощта на подходящи инструменти ще можете да анализирате и управлявате финансовото си състояние, така че да живеете по-добре, по-спокойно и дори по-здравословно. Защото ще си спестите стреса, че парите ви са риск, че имате проблем и че не можете да се справите.

Важно предимство на ViziWealth, което е полезно за нас, потребителите, е, че то предоставя цялостен подход към дългосрочното финансово планиране и съчетава дигитално решение с професионална поддръжка на услуги във финансовата област.

Има още една страхотна новина за мен и за вас – като потребители.

Приложението има безплатна версия – тя позволява да си моделирате паричните потоци, нетното състояние, да събере всичко, което притежавате, и всичко, което дължите, на едно място, да видите прогнозни резултати и да започнете да планирате. Стъпка по стъпка. Към заветната почивка на онзи райски остров.

Разбира се, приложението има и платена версия, която ви дава още повече възможности. Чрез нея можете да свържете истинските си банкови сметки, така че информацията за тях да идва автоматично, както и да получавате автоматична категоризация на транзакциите си. Нейната цена е изключително достъпна за всеки един от нас – колкото 2 кафета! А ви дава толкова много – все едно имате на разположение личен финансов съветник.

Екипът, създал приложението, обещава да бъдат добавени нови характеристики, които да ни позволят да инвестираме и проектираме финансите си още по-лесно, дългосрочно и мъдро.

Нещо, от което се нуждаем, особено днес, когато цените постоянно растат, а пазарите са супер нестабилни.

Мечтите обаче стават реалност. Просто трябва да работим в правилната посока, за да се сбъднат. Точно в тази посока е и ViziWealth И не, това не е обикновена реклама. Това е споделено мнение на човек, доверил се на приложението. Споделено от нас – за вас. Пък може да сме си мечтали за един и същ остров…

2 thoughts on “Умно приложение за управление на личните финанси сбъдва мечти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *