Дестинации & ДегустацииНовинки

Уникален круизен „град“ скоро ще бъде пуснат на вода: 5 пъти по-голям е от „Титаник“

Icon of the Seas на Royal Caribbean International ще бъде най-големият круизен кораб в света, съобщава Би Би Си.

Дълъг е невероятните 365 метра, което е колкото 35 автобуса. Има 19 етажа и може да побере до 7600 човека на борда.

И това не е всичко. Круизният кораб може да се похвали с много интересни характеристики. 20 палуби, 18 от които са за пътниците.

Разполага с най-големия воден парк, шест водни пързалки, седем басейна и девет джакузита. И още – най-високият водопад, кацал някога върху кораб, както и парк, пълен с… истински, живи растения и дървета. нещо като Сентръл парк.

Icon трябва да бъде пуснат на вода през януари 2024 г. И когато това стане, корабът ще подари невероятно преживяване на около 5610 пътници и 2350 души екипаж.

Корабът предлага 40 ресторанта,  в които гостите могат да хапват различна храна, барове, боулинг и още куп забавления, много от които са включени в цената на круиза. На сцената му ще можете да се насладите на шоу на лед или на представления, в които от тавана се изсипват литри вода…

Има място за млади семейства с деца, както и пространства само за възрастни.

Royal Caribbean International представя Icon of the Seas като еволюционен връх на круизната линия, използвайки най-новите технологии и надграждайки 50 години знания и опит през цялата история на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *