Уникален планетарен център отваря врати във Варна

Уникален планетарен център ще зарадва жителите и гостите на морската ни столица в края на март. Той ще бъде напълно безплатен. И ще се намира в най-големия нов търговски и развлекателен център у нас.

Delta Planet Mall Варна ще представи на пазара освен добре познатите ни марки и някои напълно нови.

На киноманите търговският център ще предложи кино с 12 зали и единствената във Варна 4DX кино зала. За най-малките посетители пък е предвидена огромна батут зона и планетарен център.

Идеята на собствениците е да привличат не само с търговската зона и възможностите за пазаруване, но и с приятен интерактивен интериор, зелени зони, забавления. „Искаме хората да идват тук не само, когато имат нужда от нещо, а когато искат да се видят сприятели, да се разходят, да се залавляват с децата си, просто да убият времето“, коментира Алекс Линчев.

Молът е с голяма зелена тераса, уникално дърво, зона за отдих, няколко нива за паркиране, от всяко от което  може да се излезе директно навън. Уникален планетарен център ще радва децата и тинейджърите. Той се строи от испанска компания, специализирана в този тип разлекателни зони. Всяка от „планетите“ ще дава възможност за различни активности като стена за катерене, например.

Общата търговска площ е 40 000 м2. Инвеститори са сръбската компания Delta Real Estate, част от Delta Holding, и известната в страната ни АП Инвест. Инвестицията се оценява за над 120 млн. евро. Осигурява над 600 нови работни места, както във фирмите, опериращи на територията на търговския център, така в свързаните с тях подизпълнители и доставчици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *