Уникален Владо Михайлов: разплака и жури, и зрители в Капките

Последният епизод на „Като две капки вода“ бе наистина силен. Но това, което никой не може да отрече, е страхотното представяне на Владо Михайлов.

Михайлов, който помним като вокал на група „Сафо“, показа на сцената, че е невероятен музикант и актьор взети заедно.

Той успя да се превъплъти в ролята на Фреди Меркюри и да ни предаде емоцията на изпълнението – и като глас, и като сценично поведение. Наистина беше спиращо дъха. Публиката стана на крака, журито също бе във възторг, а един от неговите членове – Веселин Маринов, се разплака.

„За първи път в Капките имаме такава имитация на Фреди Меркюри. Възхитен съм. Владо, поклон“, коментира Фънки след изпълнението на Bohemian Rhapsody, което вдигна цялата зала на крака.

В момента Владо работи над нови парчета с групите Rewind и „Сленг“. Тази седмица бе заснет и клипа към най-новата песен на „Сленг“ – „Изгубен“, в който участва известният актьор Валери Йорданов.

В момента той репетира представлението „Аз и ти, преди ние“, написано специално за него и актрисата Йоана Темелкова от Светослав Томов. Премиерата ще е на 4-ти и 5-ти май в „Сити Марк Арт Център“.

А заедно с колежката си Неда Спасова ще участва в пълнометражния дебют на Яна Лекарска „Защото обичам лошото време“.

Досега Владо е участвал  в повече от 70 чужди кинопродукции. Печели симпатиите на зрителите у нас с ролята на бизнесмена Денис Топал в хитовия сериал на Нова телевизия – „Братя“.

Що се отнася до Капките бутонът на късмета избра за следващото издание на „Като две капки вода“ на 9 април Яна Маринова да бъде Стивън Тейлър, Кали да влезе в образа на Ваня Костова, Дара Екимова ще излезе на сцената като Мими Иванова, Христо Петков ще запее като Prince, Димо и Ралица ще се появят като Веселин Маринов, Христо Гърбов ще имитира Кали, Керана ще се превъплъти в Сам Смит, Тома ще облече дрехите на System of a Down, а Владо Михайлов ще бъде Лили Иванова.

Снимки: „Като две капки вода“, Нова тв

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *