LoveМаркет

Уникална зала за кулинарни демонстрации и събития отвори врати в София

„София Мел“ официално откри своята нова мултифункционална зала, която се състои от две части – кухненска и конферентна. Помещението разполага със съвременна озвучителна система, мултимедийно оборудване и гъвкав капацитет. Тя може да посрещне до 90 души в секцията за конференции и до 20 души в кухненската част.

Инвестирани са 1.6 милиона лева. А идеята е да бъде отдавана под наем за провеждане на външни събития. Залата ще бъде домакин на курсовете на Академията „Изпечи с любов“.

„Новата мултифункционална зала отразява визията и стремежа на София Мел да създаде едно уникално пространство, обединяващо хора от различни сфери и с разнородни интереси. Пространството предоставя отлични условия както за кулинарни изживявания, така и за провеждане на професионални срещи, обучения, тиймбилдинги или бизнес конференции. Нашата цел е да създадем не просто място, а общност, която споделя знания, опит и ентусиазъм и превръща идеите си в реалност.“, коментира Весела Пеева, маркетинг мениджър на „София Мел“.

В кухненската част на залата на разположение на гостите ще бъде Емилия Николова. Тя е технолог с над 20 години опит в хлебопроизводството, сладкарството и мелничната промишленост. Емилия ще предава своите умения на наемателите и ще се грижи за безопасността при използването на професионалните висококачествени уреди (конвектомат с 500 програми, тестомесач, миксер, ледогенератор, ферментационна, ламинатор).

На откриването на новата зала кулинарният експерт Лора Найденова демонстрира възможностите на кухненското оборудване. И приготви вкусни есенни печива.

През следващите няколко месеца в залата ще се проведат серия от кулинарни курсове, които са част от Академия „Изпечи с любов“. В рамките на 5 часа любители-пекари ще имат възможността да научат основни знания за печивата и сами да приготвят изделия от тесто под ръководството на специалисти в областта.

Освен че е добре оборудвана и перфектно обзаведена, залата има още едно предимство – намира се на много комуникативно място. Тя е в близост до Сточна гара, на ул. „Павлина Унуфриева“ 4. Повече информация за нея можете да откриете в страничката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *