Музика

Уникалната група „Молец“ с концерт в Зала 1 на НДК

Група „Молец“ и лейбълът ДРУГО представят първия си изцяло акустичен концерт в емблематичната Зала 1 на НДК.

Музикалният спектакъл ще представи армия от виртуозни музиканти, които ще преобразят познатите инструментали в едно разпалено от живи инструменти интимно изживяване.

Феновете ще могат да се насладят на задушевно концертно преживяване.

Със своите прочувствени текстове и емоционални послания „Молец“ и бендът им са подготвили аранжименти, които за първи път ще прозвучат на голямата сцена.

Групата кани всеки, който е бил докоснат от техните послания, на дълбоко, лично пътешествие.

Едва 3 месеца след публикуването на “Албум”, той ще прозвучи в изцяло нова светлина, благодарение на невероятния музикантски екип – Мартин Профиров – барабани, Жеко Жеков – китара, Алекс Валенсуела – пиано, Ернесто Валенсуела – китара/беквокали, Калина Андреева – контрабас, Роби Николов – китара/беквокали, Пламена Християнова – перкусии, Гален Николов – саксофон.

В сърцето на музиката на „Молец“ лежи търсенето на същност, красота, смисъл и опора. Техните песни са красиви, емоционални, заредени с послания.

„Обичам музиката и обичам музиката да ме води. Така и създадохме това преживяване, което ни очаква в зала 1 на НДK. Всеки инструмент ще диша, всяка нота, с толкова наситеност. А най-важното е, че всеки музикант добавя толкова много към дълбочината на историята във всяко парче. Много специален концерт ще е за нас и всеки, който присъства.“, казва Крис.

„Не мисля, че има по-добър начин да се свържем с всеки, който чувства музиката ни освен с акустичният звук и дълбочината, която носи. За мен това е голотата в изкуството ни.“, допълва Юли.

Билетите за този емоционално зареден концерт спектакъл започват от 40 лева и са достъпни ексклузивно чрез мрежата на Bilet.bg. Купете сега, за да не пропуснете жестокото изживяване.

Споделям тук новата „Прощално“, която само за час в YouTube имаше близо 6 хиляди гледания. Вдъхновена от Вапцаров.

Ето какво гласят част от коментарите:

„Наистина най-добрият клип досега ❤️ Браво и на музикантите, и на режисьора, и на целия съпътстващ екип!“

„Най-красивата, сърцераздирателна и дълбоко докосваща песен, която съм чувала…“

„Тази песен още, когато я чух останах без думи, а сега когато има и клип още повече. Ще кажа само продължавайте да творите все такива красиви неща!“

Кои са „Молец“?

Кристиян Макаров и Юлиан Славчев. Крис свири от малък на различни инструменти и пее в хорове. Юлиан създава първата си песен на 15 г., на английски. Общото име идва от идеята за молещия се човек, от споделената им вяра. Водещите им послания са „Винаги има как“ и „Дори на дъното в бездната има извор“. Обичани са от различни поколения, заради смислените текстове, лиричната музика, замисъла, идеята, които прозират зад всеки техен проект. Божествени са. Нали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *