ПазаруванеТенденции

Уоу! Вижте красивите и нестандартни чанти на Десислава Николова

Преди време ви срещнахме с Десислава Николова. Поводът бе написаната от нея книга, посветена на бременността, и даренията, които прави. Десислава Николова мечтаела да стане учителка. Но станала пожарникар… Защото обича предизвикателствата. Това може би обяснява нейната смелост да реализира мечтите си. А сега ще ви разкажем за едно нейно друго любопитно занимание – да създава чанти. Казваме създава, а не произвежда, защото всеки модел е изключително бутиков – любопитен, красив, нестандартен… Тези чанти сякаш разказват истории. Така ли е наистина попитахме самата им авторка…

Привет, как се роди идеята за тези красиви и нестандартни дамски съкровища?

– Откакто се помня харесвам нестандартното, различното, цветното. Това, което е с настроение и трудно се намира… С тази моя страна на характера и непримиримостта ми, че дамската чанта е стандартна като цвят, форма – се роди идеята, че мога да създам мой бранд с чанти-бижута за ценители като мен. Знаейки, че българката предпочита друг да диктува модните тенденции все пак реших да поема риска да си ги харесвам само аз (смее се), но все повече дами се осмеляват да се открояват от тълпата и да разчупват рамката.

Как решаваш какъв модел да направиш – имат ли си история?

– Всеки от моделите идва в своето най-подходящо време… След целувката дойде пианото, якето… За сладост на ежедневието се появи чантата мъфин и донът… Телефонната любов ме вдъхнови за чантата телефон с цикламен елемент, за да е още по-атрактивна… И тъй като в света всичко хубаво е създадено от и с любов – няма как да няма чанта сърце. Чантата черно яке сякаш не беше достатъчно оригинална и затова реших, че с перлена дръжка ще е напълно завършена. И аз като всички уважаващи себе си дами внимавам със сладките изкушения и особено шоколада, затова от новата колекция ще има чанта шоколад…. Вдъхновена от шоколада и хубавата музика е чантата раница цигулка.

Коя беше първата чанта?

– Първата чанта е червената целувка… Всеки, който ме познава, знае че колкото по-ярко и неповторимо е нещо, толкова повече ще ме грабне… Като любов от пръв поглед беше и идеята ми за тази моя чанта устни. Тя съчетава в себе си класа, дързост, стил и загадъчна, романтична нотка… С дизайна си, качеството на материала и възможността да се носи и в ежедневието, и като клъч на официални поводи.

Чанта с душа по поръчка може ли?

– Да, разбира се, и всяка една поръчка се изработва за клиента с много любов, грижа към детайла и лично послание. За мен е удоволствие да намирам приятелство във всеки следващ клиент и още по-голяма радост, че избира чанта с душа и настроение сред океана от вещи.

Колко време отнема изработката на една такава прелест?

– Различно, според модела… От идеята до момента, в който е налична вече в онлайн магазина ми, средно около няколко месеца.Най-необикновеното желание на твой клиент?

– (Смее се) Това е желанието на повечето клиенти да имат всички чанти, защото не могат да изберат коя най-много им харесва. За съжаление бройките от модел са ограничени с идеята наистина да се чувстваме неповторими.

Голяма или малка? Каква е твоята?

– Когато излизам с детето навън, избирам голяма чанта сърце или чанта баскетболна топка, за да мога да сложа водичка, солетки, някоя играчка и моите важни неща. А когато съм сама, обожавам да ми е леко и да се наслаждавам на усещането, което придава на визията една нестандартна чанта – любимата ми чанта пиано или устни, цветните модели чанта яке… Обичам си ги всичките и наистина в един ден мога да изляза с поне три от тях. А скоро, когато порасне и момиченцето ми, си представям как ще ходим мама и дама с чанта донът или мъфин на разходка.

Какво има в чантата на момичето, което създава чанти?

– Привърженик съм на това да не се вкопчваме във вещите, а да се наслаждаваме на живота и да имаме само каквото ни е нужно, но да е любимо и неповторимо. Ето защо аз залагам на свежа визия за секунди с моите красиви чанти. Вътре ще видите документите, телефон, ключове, гланц и кукичка за окачване на чантата ми, за да си я сложа до мен и да не ми пречи.

2 thoughts on “Уоу! Вижте красивите и нестандартни чанти на Десислава Николова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *