Ужас! Радост Драганова и дъщеря ѝ били вкарани насила в ковид болница в Камбоджа

Радост Драганова изживява истински ужас броени часове преди новата година да настъпи.

Тв водещата и дъщеря й са били настанени в специализирано болнично отделение за лечение на ковид в Камбоджа – без да имат положителен тест. По случая работи вече и външното ни министерство, съобщи Би Ти Ви.

Какво точно се е случило? Радост пристига в Камбоджа на 28 декември. В държавата се влиза след ваксинация и PCR, направен в последните 72 часа. На всички пътници се прави бърз тест, а при положителен резултат се изчаква на място за резултат от PCR. Дъщерята на Радост се оказва именно с положителен резултат.

„Дойдоха полицаи с оръжие и изнесоха дъщеря ми в една отделна зона. Поисках да видя резултата от нейния тест, но това не се случи“, разказа водещата Радост Драганова в ефира на Би Ти Ви.

Двете са отведени буквално насила в ковид отделение в столицата Пном Пен.

„Моите резултати са отрицателни. На детето първият бърз тест е положителен, когато дойдохме тук направихме втори бърз тест, който е отрицателен“, уточнява Радост Драганова.

Вече трети ден чакат да излезе резултата от PCR-а. Радост и дъщеря ѝ не успяват да получат никаква информация, защото никой от отделението не говори английски.

Радост се надява да не посрещнат новата година в отделението в Камбоджа.

Снимки: YouTube, скрийншот Би Ти Ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *