Красота

В духа на „Оскар“-ите: Испанска марка предлага звездна грижа за кожата

През последните 20 години Natura Bissé пише сценария за грижа за кожата на Холивуд – от терапии с диаманти на стойност 1 милион долара до уникални ритуали.

Сега от марката ни предлагат спа изживявания, способни да преобразят кожата, да повишат самочувствието и да подобрят благополучието с почти 70%.

Natura Bissé отбелязва своя юбилей, като представя частно поп-ъп пространство, напълно посветено на по-добрия начин на живот.

През последните 20 години сезонът на наградите е бил особено значим за Natura Bissé. През 2004 година испанската марка пристига в Лос Анджелис, за да подпомогне блясъка на международно признатите звезди, позволявайки им да се появят на червения килим с перфектна кожа.

Сега, през 2024 година, Natura Bissé отбелязва този специален момент с откриването на собствена Casa-Hollywood в Лос Анджелис. Това е специално място с площ от 929 кв.м, проектирано с идеята да бъде оазис за релакс. Тук гостите могат да се насладят на спа ритуали, кулинарни изкушения и да открият персонализирани изживявания за своето благополучие.

В него гостите имат уникална възможност да открият новия Pure Air Bubble, заедно с други ексклузивни изживявания, характерни за марката. Най-новата версия на Bubble предлага лимитиран ритуал с Instant-Lift 3D Collagen.

Най-новият спа център на Natura Bissé с 99,9% чист въздух е средата, в която гостите могат да опитат лимитиран ритуал, който предлага по-млада, по-стегната и по-сияйна кожа.

Финалната процедура за червения килим тази година е с Instant-Lift 3D Collagen на Natura Bissé. Този 360º терапевтичен подход помага зае по-стегната, по-сияйна кожа, повишава самочувствието и подобрява благополучието.

Звездите получиха достъп до потапящо се 3-часово изживяване. Балансиращ масаж на главата и скалпа. Работата върху конкретни точки за натиск стимулира микроциркулацията по черепа и намалява усещането за болка в гърба, врата и раменете.

Casa-Hollywood е пространство, в което всеки елемент е внимателно подбран, за да предостави неповторимо изживяване.

На 18 март в София Natura Bissé ще разкрие своята най-нова концепция – Neuroscience – комбинация от наука и красота, обещаваща изключителни резултати. Събитието ще бъде изпълнено с демонстрации на най-новите терапии и продукти, които марката представя за новия сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *