В университета Наташа Хемингс била подложена на невероятен тормоз. Останалите младежи се държали ужасно с нея, защото била „твърде красива“.

Днес 26-годишната Хемингс има зад гърба си една титла – на „Мис Англия“ (2015), както и страхотна професия – музикант.

Но нещата не били толкова розови, когато следвала в университета…

„Веднъж хвърлиха под вратата ми храна. Често се хранех сама в стаята, за да не ме тормозят. Наричаха ме „тъпа“, казваха, че не мога да чета и да смятам без да използвам пръстите на ръцете и краката си“.

Това обаче не пречи на красивата Хемингс да участва в конкурса за най-красива жена на острова. Майката на момичето изпраща документите й.

Но дори след като печели конкурса, Наташа продължава да бъде обект на тормоз. Тогава пък в интернет се пишат постоянно коментари, че журито не е направило добър избор, че е имало далеч по-красиви от нея.

„Удивително е как хората искат да унищожат другия, който работи и дава всичко от себе си, за да сбъдне мечтите си. И дава възможност на други жени да последват своите мечти“.

Въпреки че има успешна кариера на модел, Наташа завършва университет с музика и вече има един записан албум.

„Аз не съм модел, нито кралица на красотата. Във времето до конкурса се научих да говоря и да свиря на голямата сцена. Точно тогава започнах да работя е над първия си албум“, разказва красавицата за Daily Star.