Ванга и нейните съвети за привличане на пари в живота

За Ванга и нейните предсказания е изписано много. Някои казват, че тя не е правила конкретни предсказания… Други пък споделят, че всичко, което е казала, се случва. Има няколко книги, посветени на петричката пророчица. Факт е, че тя е невероятно популярна и почитана не само у нас, но и по света.

Днес си припомняме съветите, което дава, за да имаме късмет и пари в живота…

Силата на светената вода

За да се радвате на успех и финансова стабилност, използвайте силата на светената вода. Можете да си вземете от всяка църква. Обиколете с нея дома си по посока на часовниковата стрелка, като поръсите всички ъгли, стени, прозорци и врати „на кръст“. Кажете следните думи: „Светена вода, изпрати на мен и всичките ми роднини, къщата ми и стените, прозорците и вратите просперитет. Амин“.

И хлябът притежава сила

Гледайки хляба, кажете: „Господи, ти нахрани гладните с хляб. Нахрани и семейството ми. Направи ни пълноценни, върни ни късмета. Нека парите да дойдат при мен. Обещавам да ги харча разумно. Амин“. А след това хапнете къшея. Между другото, Ванга е казвала, че не трябва да бъде оставян хляб на масата – за да не загубите щастието. Не ги изхвърляйте. нахранете с тях птиците или други животни.

Ванга

С кой крак ставате…

Ако искате да имате късмет и успех във всичко, всяка сутрин, ставайки от леглото, първо сложете на пода десния крак. И стъпете в двата чехъла едновременно.

За да дойде късметът в къщата, използвайте като талисмани монети от други държави, сребърни. Или пък пренаредете мебелите по време на Новолуние. Ще видите, че всичко ще се промени към по-добро. И не споделяйте с никого своите приходи. Любопитството и завистта на непознатите блокират потока на парите.

И още нещо: можете да броите пари, да давате или взимате назаем само преди обяд. Иначе парите ще избягат от вас…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *