Вдъхновяваща история: Дани, която с три долара в джоба стана мултимилонер

Историята на Дани Джонсън е нагледен пример за това как упоритостта и вярата в себе си могат да ви помогнат да намерите решение в безизходна на пръв поглед ситуация.

Нали помните какво казва любимата ни Кари Брадшоу?

„Може би миналото е като котва, която ни задържа на едно място. Може би трябва да се освободите от този, който сте били, за да се превърнете в този, който ще бъдете“.

Е, това е чудесно начало за историята на Дани.

В своята ранна младост тя се сблъсква с насилие, алкохол, наркотици, проституция.

Родителите ѝ са наркомани, а тя дори не помни да ги е виждала трезви. Едва навършила 21 години Дани вече е пристрастена към кокаина, а липсата на пари за дрога я води към проституция.

Има осем постоянни партньора, от които получава свястна вечеря срещу секс.

Няма собствен дом, живее в колата си. В един момент обаче осъзнава, че нещо трябва да се промени. Имала само 3 долара в джоба си, а дължала цели 40 хиляди. Имала и малка дъщеричка, но за нея се грижили чужди хора.

На задната седалка на колата си Дани открива стара видеокасета с програма за отслабване. Джонсън решава да започне да я… продава. Свързала се с компанията, издала касетата и предложила да бъде дистрибутор. Началото не било лесно, защото нямала нито телефон, нито постоянен адрес. Но имала желание.

И така открива своите първи 40 клиента, за които дори не е мечтала.

След една година тя вече е спечелила 250 хиляди долара. А след още една година става мултимилионер.

А сега си помислете – къде сте вие и къде искате да бъдете. И направете първата крачка. Начин винаги има. Стига да има желание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *