ИстинскиLOVEисторииНовинки

Вдъхновяващо: Жена без ръце се грижи за малката си дъщеричка

Сяда на стол пред плота в кухнята и започва да реже. Когато момиченцето било много малко, Сара се страхувала да не я нарани, затова с основните неща тогава се занимавал съпругът й.

Сара признава, че никога не е мислила да говори за себе си и личния си живот в социалните мрежи, но хората я питали как се справя… И тя решила да отговори.

„Наистина е невероятно, че толкова много хора ме следват. Харесва ми, че днес физическото увреждане се показва публично и няма драма в това. Искам да покажа на хората, че моят живот е толкова нормален, колкото и техният. Мисля, че моите последователи разбират това.

„Въпреки това, моят и техният живот не са толкова различни“, каза Сара.

„Увреждането ми не е табу и Лилия го разбира много добре. Приятно изненадана съм колко естествено изглежда цялата ситуация за нея. Тя казва: „Мама няма ръце, но има крака“ или „Някои хора имат ръце, а други не“. „Тя просто вижда, че има малка разлика и това е всичко“, споделя Сара.

Въпреки че е изправена пред ежедневни предизвикателства, Сара споделя, че съпругът й много й помага.

„Не се грижа сама за дъщеря си – тя има прекрасен баща, който е ангажиран с всички отговорности.“

Според Сара, предизвикателствата са били по-големи за нея през първите три месеца.

„Много се страхувах, че ще я нараня, така че баща й вършеше по-голямата част от задълженията. Беше ми особено трудно, защото като майка исках директна връзка. Никога не ми е било проблем да помоля за помощ за каквото и да било, но да помоля за помощ за детето ми не беше много лесно.“

С времето за Сара става все по-лесно да се грижи за дъщеря си.

„Когато беше на около шест месеца, отговорностите бяха по-лесни, но все пак имах нужда от малко помощ. Сега, когато е на три години, мога сама да се грижа за нея без никаква помощ.

Лилия вече е на три години, така че Сара може да се грижи за нея без проблем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *