Веси Бонева разказва красива приказка за любов с нейното „Голо тяло“

В разгара на лятото чаровната Веси Бонева пуска една уникална песен, която буквално ще запали душата ви. И ще ви накара да танцувате.

Музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев. Текстът е на Ана Топалова и Явор Велчев, а английският му вариант – на самата певица.

Клипът е заснет в замъка „Влюбен във вятъра“ или добре познатия ни замък „Равадиново“.

Приказната обстановка превръща клипа на песента във филмова приказка за любов и красиви усещания.

Веси Бонева сменя няколко божествени прозрачни тоалети, които си кореспондират идеално с екстериора. Много тюл и ярки цветове, прозрачни материи и секси кройки се сменят със секси боди за някои от сцените. Героинята в клипа убеждава своята любов да съблече дрехите си, да ѝ даде своето голо тяло и двамата да се потопят в магията на чувствеността.

За визията на Бонева се е погрижил един от най-добрите стилисти у нас – Стоян Стоянски, работил със световни имена в модния бизнес.
Марин Хубенов – Мърфи и Murphy Style са виновниците за невероятно романтичната прическа, а гримът е дело на Пепа Стоянова ProFace.

Изключително голям екип работи над клипа. Специалната хореография е създадена от Росица Терзийска. Във видеото се появяват и няколко неземно красиви девойки. Това са Петя Димитрова, Ралиа Тодорова, Анита Бакалова

Режисьори са Стефан и Петко от Buddubbaz tape company. Бонева работи с тях не за първи път. Последните неща, които са правили заедно са клиповете на „Остани“, „Буратино“, „Нецъфнали рози“ с Лъчо, както и „Две планети“.

Любопитен е фактът, че докато снимат видеото, времето е перфектно. Но в един момент започва да вали. И цялото разписание на снимките се променя. Налага се да чакат два часа, но в крайна сметка нещата се нареждат. Дъждът спира в точния момент и работата продължава. Екипът снима цели 12 часа. Но пък резултатът си заслужава!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *