Веселин Ранков влиза в онлайн сериал

Веселин Ранков, познат с ролята си на Васко в „Откраднат живот“, е строг професор в новия български комедиен уеб сериал – “Убий професора”, който ще се излъчва от 20 март във Vbox7.

От 1984 г. Ранков работи в театър „Българска армия”. Шест години по-късно става доцент в НАТФИЗ, а от 2002 г. започва да ръководи собствен клас в академията.

Веселин Ранков има над 60 роли в театъра, киното и телевизията.

В сериала „Убий професора“ актьорът ще се превъплъти в преподавател, когото студентите не понасят. Славата му на безчувствен и безскрупулен човек кара четирима младежи да потърсят справедливост. Всеки от тях има история с професор Кочев и таи своята причина да ненавижда абсолютния образ на злото.

Филип е затворен тип, който мрази професора, защото той е откраднал гениалната идея на живота му. Албена е типичната отличничка, от която той се възползва. Къци е неговото момче за всичко, а Тереза е дръзката му дъщеря, чиито живот той е провалил.

Филип, Тереза, Албена и Къци ще се запознаят по абсурден начин, но бързо ще осъзнаят, че заедно могат да постигнат повече. В опита да изпълнят плана си за отмъщение четиримата ще попаднат в редица абсурдни и комични ситуации.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.