ЗвездиКиноНовинки

Ви Ха-джун, детективът от „Игра на калмари“: Отидох на прослушването с мисълта, че много искам да участвам в проекта!

Ви Ха-джун, детективът от „Игра на калмари“, стана толкова популярен след старта на сериала, че от 300 хиляди последователите му в Инстаграм са станали 8 милиона – само за месец!

Звездата на южнокорейския сериал, който е в ролята на детектива Чон Хо, краси корицата на корейския Men’s Health за месец октомври. Почитателките му са повече от възхитени – защото снимките определено са горещи. А Ви със сигурност е един от новите секссимволи на киното.

30-годишният актьор позира за Ким Чон Хун. Споделя и някои свои наблюдения за сериала, един от най-популярните проекти на стрийминг гиганта Netflix.

„Отидох на прослушването с мисълта, че много искам да участвам в проекта, защото в него има страхотни актьори и режисьори.“

Ви Ха-джун споделя, че е прочел сценария на един дъх.

Разказва, че героят му е честен и решителен, с чувство за справедливост. Казва, че най-трудна му е била сцената, в която развежда важни гости. Репетирал усърдно, за да направи ролята си безупречно. Изрязването на фигури от захар с помощта на игла също било доста трудно, признава актьорът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *