ЗвездиНовинки

Вижте кой поема бизнеса на Андре Токев, докато той излежава наказанието си

Андре Токев изживява може би най-неприятният момент в живота си. Известният готвач бе заснет да шофира в неадекватно състояние, а състоянието на джипа му беше наистина потресаващо.

Токев е имал и друго нарушение, затова съдът реши, че ще излежи своето наказание. Разбира се, майсторът на изисканите специалитети най-вероятно ще бъде при лек режим, в затворническите общежития в Кремиковци и Казичене, коментира се в медиите.

Коментира се също и фактът, че много хора, причинили ПТП и отнеи човешки живот, още са на свобода… Явно Темида е доста избирателна!

И все пак някой трябва да поеме ангажиментите на Токев. Оказва се, че това ще бъдат малката му дъщеря и съпругата му. Което пък показва, че именно семейството е онова нещо, което ни крепи в трудни моменти.

Елиза Токева ще управлява ресторанта на татко си, с подкрепата на съпругата на кулинаря – Мария, писа „Галерия“.

Елиза с баща си

Още в началото тя подкрепи своя родител с мили думи във фейсбук: „Дал е много… и ще продължава да дава! Човек, който искрено вдъхновява, успява и винаги се справя! От него знам, че каквото и да се случи, трябва да продължаваш напред и да не се обръщаш назад! Научил ме е също така, че понякога се пада и боли, a друг път много те боли… Но въпреки това трябва да се изправиш и да вървиш напред! Казваше ми винаги: „Елиза, учи се от грешките ти, но не се обръщай назад! Гледай напред!“. Сега аз ти го казвам и пожелавам! Защото знам, че много си дал и имаш още какво да дадеш!“, написа тя.

Всъщност Елиза вече има опит, защото има собствено малко заведение, което отвори преди пет години.

То се намира в центъра на София и предлага екзотична храна от Хонконг и Сингапур.

„Колкото повече навлизам в света на ресторантьорството и колкото повече време отделям на това си занимание, толкова повече започвам да заприличвам на баща си. Често се вслушваме един друг в съветите си, въпреки първоначалното недоволство и като цяло сме добър тандем“, казва Елиза.

От дете тя е израснала в ресторанта на баба си и дядо си, което според баща ѝ е помогнало да развие усет към ароматите и подправките.

Елиза всъщност е доста далеч от кулинарията. По образование тя е актьор – завършила е при Цветана Манева и дори има роля в „Пътят към Коста дел Маресме“ на Иван Ничев. В лентата Елиза си партнира с голямата Татяна Лолова.

Снимки: Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *