Виктор Стоянов, Ергенът: Вярвах, че в семейството ми всичко е наред и разводът беше истински шок за мен!

Виктор Стоянов отнесе доста коментари по свой адрес, заради участието си в риалити шоуто на Би Ти Ви – „Ергенът“. Предполага се, че той трябва да е бил подготвен с всички положителни, но и отрицателни ефекти от известността, която получи, появявайки се в тв ефира.

И ако си мислите, че няма какво повече да научите за постоянно усмихнатият фитнес инструктор, лъжете се.

Майка му Росица, разказва, че Виктор от малък е много самостоятелен и макар че има двама братя, винаги е бил „опората в семейството“.

Оказва се, че Виктор е преживял доста тежко развода на родителите си.

„Вярвах, че в семейството ми всичко е наред и разводът беше истински шок за мен, почувствах се излъган“,

споделя той откровено в предаването „Търси се“.

Най-голямата изненада за него ще бъде появата на баща му Стоян, който живее в чужбина от дълго време и никога досега не е говорил публично за сина си.

„Виктор винаги е бил добро момче. Когато съм в България непрекъснато сме заедно“, разказва Стоян.

А самият Виктор ще признае, че баща му е най-големият пример в живота му и винаги му липсва.

И това не е единствената трудност, с която се сблъсква. Най-трудният момент за него е този, в който преживява операция на гръбначния стълб – следствие на травма от спорта.

„Както бях един от най-добрите в гребането, на който се възлагаха много надежди, изведнъж станах никой. И това бе много болезнено“.

Водещите се срещнат Виктор с неговата треньорка по гребане Севда Стоянова. Тя отдава цялото си време и сърце, за да го превърне в изключително успешен състезател и Виктор няма да скрие сълзите си от срещата с нея.

След операцията, в продължение на една година Ергенът търси себе си и буквално живее ден за ден. С помощта на близките, приятелите и появата на голямата любов той успява да превъзмогне този период и да продължи напред.

Хората от най-близкото обкръжение ще отправят към Ергена интересни предизвикателства. С кои от тях ще се справи – не пропускайте да разберете в „Търси се“  на 17 април, неделя, от 12:30 ч. по Би Ти Ви.

Снимки: Инстаграм, Би Ти Ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *