ЗвездиНовинки

Виктория и Дейвид Бекъм: 24 години брачно щастие

Виктория и Дейвид Бекъм днес празнуват – 24 години брачен живот. По този повод дизайнерката и бивша спайска сподели видео от сватбата им и под него написа:“Обичам те, Дейвид Бекъм“.

На видеото се вижда как двамата с Дейвид разрязват сватбената си торта със сабя.

„Казват, че той не е забавен, казват, че не се усмихвам, казваха, че няма да издържим дълго.   Дейвид, ти си ми всичко, обичам те толкова много.“, написа г-жа Бекъм миналата година по същия повод.

Тогава в отговор на публикацията на Виктория, Дейвид сподели откъс от тв интервю, в което признава, че не е бил голям фен на групата Spice Girls, но е бил фен на Posh (псевдонима на Виктория).

Приказката на едно от най-популярните и обичани звездни семейства започва през 1997 г.

Година по-късно двамата обявяват годежа си. В интервю за британския Vogue от 2016-та, двойката разкри, че са се влюбили от пръв поглед и още в началото са усетили, че са родени един за друг.

Първият им син Бруклин се появява през март 1999 г., а 4 месеца по-късно Виктория и Бекъм се женят в ирландски замък. Сватбените снимки продават на сп. Оk! за впечатляващите 1,4 милиона долара.

Второто дете на семейството – Ромео, е родено през 2002 г., а третото – Круз, три години по-късно. Най-малката е Харпър, принцесата на татко Бекъм.

 „Бракът е работа. Много работа. Особено когато се появят децата, имате ангажименти и пътувате често. Тогава трябва да полагате повече усилия“.

Вниманието и жестовете също са ключови за запазване на отношенията през времето, поради което преди 2 години, Виктория и Дейвид подновиха брачните си обети на много интимна церемония.

В забързаните дни, двойката винаги се опитва да си открадне вечер само за себе си, без деца и ангажименти. Често пътуват, както сами, така и с децата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *