ЗвездиНовинки

Виктория и Дейвид празнуват 25 години като семейство

Днес се навършват 25 години от деня, в който Виктория и Дейвид Бекъм стават семейство. Те си казват „да“ точно на 4 юли в Дъблин. Стотици гости стават свидетели на събитието.

А главният гост е четиримесечният им син Бруклин. През 2002 г. Виктория ражда втори син – Ромео.

Една от най-известните двойки в света не може да се оплаче от липса на внимание.

През годините постоянно се появяваха новини за  тяхната раздяла и дори за евентуален развод. коментираше се проблемът на Бекъм с алкохола, както и постоянните му изневери.

Пет години след сватбата, през 2004 г., медиите пишат, че футболистът е изневерил на Виктория с асистентката Ребека Лус. самата Ребека дава интервю, надявайки се, че той ще се разведе.

Всъщност развод няма, но през 2005 г. семейството се сдобива с трети наследник – Круз.

През 2007 г. футболистът отново е обвинен в изневяра. Тогава съпругата му коментира, че трудностите само укрепват брака.

Четири години по-късно, през 2011-а, се ражда дъщеря им Харпър.

И така – вече 25 години. Двамата успяха да запазят семейството си и да разширят влиянието и бизнеса си.

Тази година отново бе доста ветровита за семейството. Нова книга, посветена на брака им, твърди, че в него отдавна няма любов, а само бизнес.

Но Дейвид и Виктория успяват на устоят на бурята. Той споделя снимки как работи в градината на семейния им дом, тя пуска клипчета със съпруга си, дъщерята, сина и снахата.

С твърда ръка Виктория успява да опази семейството си.  Пожелавам им още 25 години заедно.

Винаги съм казвал, че Виктория ще бъде последната жена в живота ми„, това сподели Бекъм пред The Sun, по повод 25-годишнината от брака му с певицата.

„Няколко месеца преди да се запознаем, бях в чужбина с отбора на Англия. Бях в хотелската си стая, когато на телевизора се появи клип на Spice Girls.“

По негови думи, когато видял Виктория на екрана, казал на съотборника си, че един ден ще се запознае с нея и тя е момичето за него.

„Тя бе моята представа за съвършенство“, обясни Дейвид.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *