НовинкиХороскоп

Вижте кои три зодии ще плуват в море от любов до края на лятото

Лятото е сезонът на любовта. Не че не можем да се целуваме под юргана, докато навън вали дъжд или сняг, но лятото е нещо повече от сезон. То ухае на романтика, на страст, на голи тела, на красиви, топли вечери…

Близнаци

Лятото ще донесе на Близнаците нова тръпка, която ще се окаже повратна точка за живота им. Този човек може да ви подейства по два начина – или да ви накара да промените гледната си точка, или да ви направи още по-уверени в това, което искате. Зависи изцяло от вас дали нещата между вас ще станат по-сериозни.

Скорпион

Страстните представителки на тази зодия ще се развихрят изцяло през лятото и ще имат доста успехи на любовния фронт. Вие сте като магнит за мъжете и във всеки един момент около вас ще се върти поне един обожател. Ще искате да опитате от всичко. Това ви забавлява искрено и ви кара да се чувствате страхотно.

Дева

Девите ще се наслаждават на флирт, който започва доста невинно и прилича повече на детска закачка. Интересното е, че с времето нещата може да преминат на едно по-сериозно ниво и да се окажете влюбени до уши в онзи невинен флирт. Това ще направи живота далеч по-вълнуващ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *