Новинки

Вижте с какво меню Елизабет Втора ще бори коронавируса

Елизабет Втора напусна Бъкингам и се отправи към Уиндзор. Според бившия главен готвач на кралицата – Дарън Макгрейди, това не е случайно.

Не само че Уиндзор е далеч от Лондон, но в него има достатъчно хранителни запаси, за да се преживеят няколко месеца, независимо какво се случва в света навън, казва британският шеф-готвач за Hello!

Той споделя още, че сега, когато не е заета с официални ангажименти, кралицата ще наблегне на любимите си храни – шоколад и пирожки.

Макгрейди обяснява, че великденските пости не са време за диети. Особено по време на пандемия, когато организмът се нуждае от повече сили, за да се справи с опасностите.

Елизабет Втора

Дарън предполага, че Кейт Мидълтън, която също обожава сладичко, ще може да поотпусне душата си и да похапва повече от любимите си сладкиши и да позволява това и на децата. Кейт обожава пудинг стики-тофи.

Що се отнася до чесъна, естественият антигрипен препарат, според много българи, не е доказано, че той помага при коронавирус. Затова кралицата няма нужда да слага от него на масата. Още повече, че Елизабет Втора въобще не го харесвала, заради неприятната миризма. Ние пък се чудим дали пие ракия…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *