КиноНовинки

Вижте страхотните заглавия, които HBO ни предлага през юли

И през юли HBO ще ни радва със страхотни заглавия. Като за летни вечери и спокойни следобеди.

Най-новият оригинален сериал на HBO Белият лотус ни пренася тематично за сезона в Хавай и ще ни преведе през не толкова безгрижната пoчивка на туристи, пристигащи в курорт, носещ името на сериала.

През юли се завръщат с нови сезони и Чудотворци с трети сезон  – Чудотворци: пътят към Орегон, с Даниел Радклийф и Джеймс Белуши.

А отлаганата от продуцентите с половин година, премиера на трети сезон на романтичната sci-fi драма Розуел Ню Мексико, най-накрая ще се случи в края на месеца.

HBO документалистиката предлага три изключително силни заглавия: Непобедимата – полска продукция за шампионката по ММА Йоана Йеджейчик и нейният път от Полша до Щатите; дoкументалната поредица 30-метрова вълна разкава за десетгодишната одисея на сърф пионера Гарет Макнамара, а  Потулената истина: записи от подкаста показва нови факти и документи по журналистическото разследване сложило началото на #MeToo движението с разобличаването на Харви Уайнстийн.

Филмите за месеца включват колекцията от четири филма от поредицата за Оушън – Бандата на Оушън 1,2 и 3 и Бандитките на Оушън, както и филмът с Кейси Афлек Фатални последици.

Премиера на стрийминг ще има и румънската сатирична драма Главни букви на режисьора Раду Жуде, който бе отличен на София филм фест тази година. Филмът разказва измислена история, базирана в годините на управлението на диктатора Чаушеско.

Сред филмите, подходящи за цялото семейство са двете части, посветени на Бавачката Макфий, в които Ема Томпсън има магични сили, както и трите анимационни филма Лего: Филмът (2014), LEGO Нинджаго: Филмът (2017) и Лего филмът: Батман (2017).

Попълнение в съдържанието на стрийминг платформата от Cartoon Network е и анимацията Реактивните момичета (2016).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *