Вижте в кои пет дни през август се сбъдват мечтите и ще се радваме на късмет и щастие

Август е наситен с лятна магия. А според астролозите месецът ни дава точно пет дати, в които ще можем да сбъднем мечтите си. Вижте кои са те!

Огледалната дата 8 август
Експертите по нумерология са на мнение, че това ще бъде един от най-добрите дни не само през този последен месец на лятото, но и за цялата година. Ако имате планове да закупите нещо скъпо, сега е моментът. Не забравяйте да се справите с финансови и работни въпроси на този ден. Започнете нещо ново, намерете начин да увеличите финансите си.

На 11 август Меркурий преминава в Дева, което означава…
Че денят е много благоприятен за започването на нови дела. Ден за работа. Изчистете къщата. Свършете всичко, което преди това сте отлагали. Ще бъдете заредени с енергия.

На 12 август е пикът на метеорния поток Персеиди – намислете си желание
12 и 13 август е времето на максимална активност на Персеидите – един от най-важните метеоритни потоци за годината. 13-и този път ще бъде петък, затова важен е 12-и. Идеално време за намисляне на желания, свързани с интимния ни свят. Време, подходящо за откриване на сродната ви душа, за общуване.

На 16 август Венера преминава във Везни – време е за любов!
Венера във Везни е голям успех за всички нас. Втората половина на август ще ни донесе ярки преживявания, любов и положителни емоции. Късметът е с вас. Това ще бъде най-светлият и най-успешен понеделник за последните няколко месеца.

На 17 август имаме Луна в перигей
На 17 август Луната ще бъде на много малко разстояние от Земята – около 369 000 километра. Това означава, че силата на нощната звезда ще расте. Очаква ни един много светъл и позитивен ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *