Владо Карамазов: Това е най-трудната ми роля

Владо Карамазов е главно действащо лице в новия български сериал – „Дяволското гърло„, който тръгва по Нова телевизия. Другата главна роля е поверена на красивата Теодора Духовникова. Днес журналистите имаха възможност да видят първия епизод.

Тв продукцията е реализирана от екипа на „Дрийм тийм“, а в 12-те серии ще видим още много известни родни актьори. Има начало и край.

Напрегнати снимки, тежки условия и много любов към работата. Това няма да видят зрителите на екрана. Но ще видят прекрасен актьорски екип и добра игра. Както и красивата природа на Родопите.

Сюжетът е криминален, защото, както Евтим Милошев сподели, целта е сериалът да бъде предложен на международния пазар. Криминалният жанр е един от най-комерсиалните.

Първият епизод определено спечели вниманието ни. Лично аз бях впечатлена от играта на Духовникова. Музиката към сериала също е доста вдъхновяваща.

Действието тече бързо, не се усеща напрежението, характерно за родните актьори. И като цяло сериалът обещава да бъде доста успешен.

Едно загадъчно престъпление ще бъде разплетено в 12 серии. Засегнати са доста актуални теми – бежанците, сблъсъка на исляма с  християнството.

Карамазов сподели, че това е била най-трудната му роля.

„За мен този проект е най-емоционален в цялата ми кариера. По много причини. Преживявах тогава кризисен мой житейски проблем. Който пък ми помогна да изиграя ролята на Филип Чанов. Оценявам го като най-трудната ми актьорска роля. Беше свързана с много трудности, емоционални сцени. Стисках палци да успея за малкото време да имам късмета, да мога да се съсредоточа, за да мога да направя сцената такава, каквато я искам. Помогнаха ми планината, екипът. Станахме много близки“.

Трудни са били снимките и за Теодора Духовникова.

„Аз никога не бях правила такива неща. Въпреки, че имах страхотна подкрепа. Това е нещо, което е много далеч от мен. Миа е жена, когато има полза от това, когато й върши работа… Даже в последните серии е съвсем като момченце…“

„В сериала има изключителни актьори“, каза още Духовникова. Тя призна, че е преживяла доста тежки моменти.

„Много ми беше трудно. Много плаках. Имах тежки нощи в една палатка и екипът ме успокояваше… За всички ни беше много вълнуващо. Но зрителите ще усетят цялата ни любов, която сме дали от себе си.“

 

Снимки и текст: LoveStyleMag

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.