Владо Карамазов отново като Филип Чанов. Къде са този път снимките?

Започнаха снимките на “Дяволското гърло”2. Първи за това сподели актьорът Владо Карамазов в своя Инстаграм профил.

“След 5 години, отново като Филип Чанов. Но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Ще поостанем в този град следващите месеци. Дано успеем да направим едно хубаво продължение на „Дяволското гърло”.”, написа актьорът.

И сподели няколко кадъра – от града и от самия снимачен процес, в който отново е в компанията на Теодора Духовникова.

А след това призна, че ще се опита да намери време и за своето хоби, с което вече има спечелени куп награди.

„И съм решил да намеря интересните фотографски обекти в този град. Ако имам време. “

12-те епизода от първи сезон на „Дяволското гърло“ с участието на Теодора Духовникова, Владимир Карамазов, Христо Петков, Стоян Радев и др. направиха премиерата си през 2019 г.

Сериалът се превърна в един от най-гледаните и обичани съвременни български сериали, а след успеха му в България той достигна излъчване на три континента.

За първи път в историята на българското игрално и телевизионно кино родна продукция беше разпространена едновременно в целия англоезичен свят.

„Дяволското гърло“ бе показан през 2021 г. първо в Австралия, а по-късно и в Канада, Нова Зеландия, САЩ, Великобритания.

През май 2021 г. стана ясно, че „Дяволското гърло“ ще получи втори сезон.

„Можем да кажем, че вече се работи по втория сезон на „Дяволското гърло“. Сценаристите са написали изключително интересни неща. Вярвах, че няма как да се измисли нещо по-грабващо, но те ме изненадаха истински. Историята е много интригуваща и съм сигурна, че ще предизвика голям интерес“, сподели тогава Теодора Духовникова пред NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *