ЗвездиНовинки

Владо Карамазов с нов приз за фотографските му умения

Владо Карамазов се похвали с още една награда от международен конкурс за фотографи.

Звездата от хитовата кримка „Дяволското гърло“ вече е заслужил титлата „Фотограф на годината“, три златни медала, един сребърен, два бронза и почетно споменаване в три категории.

„Отново фотографията ме направи много щастлив. На Московските международни фотографски награди (MIFA), станах People Photographer of the Year! Снимката, която ми донесе това голямо отличие, е „Кално детство” и тя стана първа в категория People. В тази категория по принцип има подкатегории като „Портрет“, „Улица“, „Деца“… но на тези награди всички са събрани в People – с което става по-трудно. Имам още награди в същата категория – 3 златни отличия, 1 сребро и 2 бронза. А в категорията „Събития” снимката ми стана втора. Общо 11 награди от MIFA 2021.“, написа звездата в Инстаграм.

„Щастлив съм, защото тези награди са за кадри, които много харесвам и които разказват истории на хората. Това, заради което всъщност снимам. Признавам, че се бях откъснал от хората, заради разочарования, заради взаимоотношения… Хората ме натоварваха. Но фотографията ми показа друга страна от човечеството. Накара ме да се вгледам в очите и душите. В момента мога смело да кажа, че се превърнах в ловец на интересни хора. Това ме вълнува и зарежда. И най-важното, започнах отново да харесвам човеците! Благодаря MIFA“, написа още Карамазов в социалните мрежи.

Карамазов не пропусна да благодари и на своите музи, като една от тях е колежката му Неда Спасова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *