Владо Карамазов с първа изложба. И със страхотна кауза!

Актьорът Владимир Карамазов днес подрежда първата си изложба. И тя е много специална. Защото е благотворителна и има страхотна кауза.

„Това е много голяма крачка за мен. Получавах през последната година много покани за изложби, но някак все още не усещах, че е дошло времето за това. Изложбата е нещо много специално за всеки фотограф и трябва наистина да има какво да кажеш и да покажеш. В момента има много специален повод за тази моя първа изява. Тя ще е с кауза и за мен това е най-важното“, казва Карамазов.

„През последните години снимах много деца. Моите снимки не са типичните детски снимки. Винаги търсех сериозността в погледите на децата, както и тяхната чувствителност и честотата, на която трептят. Тези деца ще се превърнат след години в зрели хора и исках да запечатам като спомен най-истинското, най-сериозното от тях. Въпреки че са деца“, допълва актьорът.

За изложбата той е селектирал 20 кадъра, заснети в България и чужбина.

„Сега заедно с тези малки, но сериозни хора от моите снимки, ще се опитаме да помогнем на други деца в нужда. Снимките са напечатани на закалено стъкло и са лимитирани бройки. Специални благодарности на @jpointgroup за невероятното качество на печата и изработката. Повечето кадри ще бъдат принтирани само веднъж за тази благотворителна изложба. Всеки, който иска, може да стане собственик на един от тези принтове. А със средствата от продажбата ще бъде закупена важна медицинска техника за детската болница в София. На всеки собственик ще дам сертификат за автентичност със заглавието на снимката, датата на заснемане и поредността на принта. Благодаря много на Евтим Милошев, че финансира изработката и печата и ни помогна изложбата да изглежда по-най добрия начин“.

Разбира се, това е един прекрасен жест на човек с голямо сърце. На артист, който не само създава изкуство, но използва изкуството си, за да създаде радост и да даде шанс за здраве, шанс за бъдеще на малките пациенти.

Браво, г-н Карамазов. Голям поклон! Тихо, без много шум. Пожелаваме успех на каузата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *