Владо Карамазов сбъдна мечта. Актьорът си купи нещо много скъпо

Владо Карамазов, който през последните години активно участва в различни престижни фотографски конкурси, сподели, че е сбъднал една своя мечта.

Актьорът е успял да събере достатъчно средства от наградите, което е спечелил, за да си купи професионален фотоапарат.

„През последните две години снимах много и сам се развивах във фотографията. Участвах в конкурси защото исках да имам обратна връзка за това което правя. Това беше единственият начин който измислих.“

„В повечето конкурси паричната награда е само една и то за победителя на целия конкурс, не в отделните категории. Никога не съм мислил, че мога да спечеля големите награди. Но започнах да ги печеля.“, признава Карамазов.

„Казах си, че ще събирам парите и някой ден ще си купя ламборджинито на фотоапаратите с пари само от награди. И след две години и много емоции около тези конкурси, аз събрах тази немалка сума пари. Вече е мой в много важен момент в който всичко започва отначало. Този период приключи. Започва нов, който е в пъти по-труден и смислен. Надявам се тази камера да ме отведе до най-големите и смели мои мечти.“, сподели още звездата на родния театър в профила си в Инстаграм.

Написаното Владо илюстрира със снимка, направена пред Народния театър „Иван Вазов“. Разбира се, позира с „ламборджинито на фотоапаратите“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *