Красота

Време за любов: Грижата за кожата ви в три лесни стъпки

Сияйна кожа, щастлива жена. Когато сме влюбени, кожата ни засиява, в очите ни има блясък. Това се дължи на ендорфините, серотонинът и окситоцинът, които тялото произвежда в големи количества. Няма съмнение, че любовта е най-доброто козметично средство. Но ако искате да запазите това сияние и след момента на влюбването, трябва да помислите за правилната грижа.

Ден преди празника на любовта от SkinTra ни предлагат режим в три стъпки, който ще ни осигури желания „сияен“ ефект.

Първата стъпка е почистването. А ключовата дума за него е нежност. С емулсията Hug Your Skin измиването на лицето се превръща в релаксиращ ритуал. Езикът, който кожата разбира и приема безусловно, е езикът на любовта. Затова допирът и грижата трябва да бъдат нежни. Емулсията действа като нежно прегръдка: осигурява релаксация и усещане за сигурност, сякаш ви е прегърнал любим човек. Продуктът се базира на нежни почистващи съставки, освежава, без да причинява напрежение или да изсушава. Съдържа сквалан и масло от гроздови семена, които допълнително се грижат за естествената хидролипидна бариера.

Втората стъпка е да отговорите на нуждите на кожата. Когато обичате някого, вие добре знаете какво харесва той е какво ще му донесе удоволствие. Малките ежедневни жестове показват грижата и любовта ви. За кожата това внимание ще осигури пребиотичният тоник. Той има ултра лека формула, подобна на подхранващ серум. Възстановява физиологичното pH на кожата. Действа като хидратиращ крем, изглажда и омекотява. Богат е на ценни вещества: сквалан, пребиотици, ниацинамид, азелоглицин и дори Black BeeOme™ Powder – патентована съставка, получена от ферментирал мед от черни пчели от Швейцария. Нанасянето на пребиотичния тоник е като да поднесете луксозна закуска в леглото на вашата кожа или да я изведете на романтична вечеря…

Третата стъпка в грижата за кожата е нанасянето на серум, който действа като най-добрите комплименти за вас от любимия човек. SkinTra ще осигури на вашето лице красиво сияние – благодарение на серума C The Light. Наситен с витамин С, той е като безкраен роман. Серумът намалява петната и зачервяването. Той действа като Купидони кара кожата да се влюби отново в себе си. Освен това, аденозинът и комплексът от пептиди, състоящ се от пет различни фактора за растеж, възстановяват плътността и еластичността.

Тази грижа за кожата в три стъпки е подходяща за всички – независимо от пол, възраст и вид кожа. Специалистите на SkinTra са разработили тези продукти с много любов към нашата кожата. Затова формулите са богати на природни и полезни вещества.

Марката си сътрудници и с Фондацията „Завинаги гора“ – всеки продаден продукт допринася за засаждането на 0.5м² гора. С SkinTra вие показвате любов и отговорност си не само към вашата кожа, но и към света около вас.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *