Яна Маринова с награда за ролята в „Привличане“

Зрителите оцениха Яна Маринова като „най-добра актриса“ за ролята й във филма „Привличане.“ Наградата бе дадена от зрителите. А поводът – вторите годишни награди „NOVA подкрепя българските филми“.

„Привличане” е романтична комедия за борбата за власт, приятелствата, предателствата, любовта, амбициите, желанието за успех и какво ти коства това”,

споделя актрисата Яна Маринова.

И допълва: „Филмът е комерсиален. Направен е за публиката с много любов и желание. Потърсихме идеалната формула, която е доказано успешна в чужбина. Искахме да е изцяло забавление“.

„Привличане” разказва за това колко е важно да следваш сърцето си, защото привличането не е само в любовта и в приятелството, то е в избора на професия, в това кой си в обществото.

Историята разказва за младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова, която е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал, и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите и я уважават, а учениците я обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, в който директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева). Повереният на Лора 12-и клас също е изправен пред проблеми. Диана (Луиза Григорова), дъщеря на основния спонсор на елитното училище (Башар Рахал), е красива и секси лигла, която не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Манипулациите й водят до разразяването на скандал, в центъра на който е сексклипче с нейни съученици, заснето в танцовата зала на Лора Ангелова. Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика – Калин Соколов (Александър Сано), поп звезда и новоизлюпен продуцент. Училищните връзки неизменно ще го оплетат. Чия страна, обаче ще избере той? И има ли изобщо страна или всеки е сам за себе си? Месец преди абитуриентския бал на своя клас, Лора Ангелова ще трябва да докаже на всички, че верният избор винаги е по-труден, но си струва! А музиката и танците са част от училище…

Яна Маринова е продуцент заедно с Башар Рахал.

 

Всъщност „Привличане“ е шестият за по-малко от година и половина български филм, който се реализира с подкрепата на Нова тв. В главните роли са Радина Боршош и Живко Симеонов, Башар Рахал, Яна Маринова, Луиза Григорова, Койна Русева, Владо Пенев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.