Новинки

Януари – черният месец за Селин Дион. Певицата загуби майка си

Януари е един от най-тъжните месеци за Селин Дион.

Преди 4 години, на 16 януари 2016 г., тя загуби брат си Даниел. А два дни по-рано и съпруга си – продуцентът Рене Анджелил, с който живяха 20 години.

Звездата преживя доста тежко загубата на Рене.

И ето, че януари отново я натъжи. Този път Дион се сбогува с майка си.

Селин Дион с майка си

92-годишната Тереза Тангуей-Дион си е отишла в четвъртък в болницата в Монреал. С нея са били всичките й близки хора. На следващия ден Селин има концерт в Маями. И тя го посвети на майка си.

Пред препълнената зала American Airlines Дион сподели, че майка й е починала рано сутринта. И добави, че се чувства добре.

Певицата разказа, че майка й е била болна от доста време. И малко преди да почине от болницата са им се обадили да им кажат, че времето й изтича. Селин, братята и сестрите й са се събрали около леглото на възрастта жена. Разказвали са истории, пели са песни. И са се сбогували.

„Сигурна съм, че тя ни е чакала да се съберем всички на едно място“, каза още пред своите фенове звездата.

Тереза Тангуей-Дион или просто мама Дион имаше 14 деца и е работила като тв водеща. Филатроп. Селин често я вземаше със себе си на свои концерти и двете имат доста снимки от червения килим.

Самата Дион блесна на концерта, облечена в секси рокля с асиметрична долна част и обувки на висок ток.

Селин Дион на сцената
TORONTO, ON – December 9: Canadian Singing Superstar Celine Dion performs during her Courage world tour at the Scotiabank Arena. (Richard Lautens/Toronto Star via Getty Images)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *