Новинки

Явор и Вики от „Един за друг“ готвят сватба през август

Явор и Вики, които спечелиха шоуто „Един за друг“ готвят сватба през август. Това споделиха те в ефира на Нова тв.

Последното и най-важно предизвикателство – „Четири сезона“, постави на тест волята и издръжливостта на влюбените.

Броени дни след като се сгодиха в предаването, Вики и Явор успяха да се мобилизират и се справиха най-добре в играта.

Двойката си извоюва първото място в семейното състезание и със собствени сили успя да спечели 74 348 лв.

„Много сме щастливи, още не можем да повярваме. Посвещаваме победата на най-специалния човек в живота ни – нашата дъщеря Карина.

Участието ни в предаването беше едно уникално изживяване за нас, което ще помним и разказваме цял живот. Емоциите, които спечелихме определено ще горят в нас още много дълго време“, коментираха големите победители Виктория и Явор.

„Вие издържахте стихиите на четирите сезона и нито за момент не изпуснахте наградата от ръцете си. А на ръката на Вики е и най-красивият приз – символ на вашата любов“, сподели водещата Станислава Ганчева.

Във финалното изпитание двойките трябваше да мобилизират силите си и да устоят на суровите стихии на любовта – жарко слънце, студен дъжд, леден вятър и зимна вихрушка.

Всичко това – докато пазят баланс върху подвижна платформа и без да се отделят един от друг за секунда, държейки 15-килограмова чанта.

Четвъртото място в надпреварата заеха Габриела и Десислав, които се подхлъзнаха в самото начало на играта. Бронзът отиде при Кристина и Артьом, за които изпитанието се оказа непосилно.

Подгласници на победителите станаха Димана и Христо, които до последно се бореха с тежките капризи на сезоните.

Най-голямо спокойствие и завидна сила на духа демонстрираха Виктория и Явор, които стоически успяха да издържат най-дълго и да вземат победата.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *