Театър

За вас и вашите деца: красиви преживявания от Арт театър

Живеем в свят, изпълнен с най-различни предизвикателства – лъскави дрънкулки, подаръци, играчки. Те лесно пленяват сърцата ни с „блестяща“ красота… И ние често мечтаем за тях. Пропускаме важното, защото сме пленени от лъскавото.

А е толкова важно да разберем, че тези „лъскави играчки“ не могат да заменят истинските неща – Любовта, Радостта, Свободата, Приятелството…

В тази постановка на Арт театър всичко това е разказано по един удивително поучителен и забавен начин. И е толкова хубаво за децата ни да се докоснат до истинските ценности именно чрез похватите на театъра.

Ще успее ли император Дебелан V да разкрие истинските неща на своята глезена дъщеря?… Или това ще направи изобретателният принц – свинар?

Ще разберете сами, ако гледате постановката. Аз мога само да споделя, че изживяването е наистина страхотно. Буквално се докосвате до изкуството, прегръщате го, а то ви зарежда със своята положителна емоционалност и доброта. И децата са повече от вдъхновени. Защото театърът им позволява да се докоснат до него.

Благодаря на актьорите за това, което правят.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *