Забраненото шоу на Рачков – между „осанна“ и „разпни го“

Видяхме и второто издание на очакваното с нетърпение в ефира шоу на Димитър Рачков. 

Този път темата на беше „Семейно положение“. На сцената на предаването три двойки приеха предложението на водещия, като сключиха фиктивен брак в ефир.

Едно от най-известните зведни семейства в България – дует „Ритон“, се появи, за да сподели какво е да си в щастлив брак повече от 40 години. След като водещият ги подложи на кръстосан разпит за семейния живот, те получиха и една специална изненада. Може би денят на Сирни Заговезни бе специално избран… Оказа се, че Филип Киркоров и семействота на Катя и Здравко са били скарани и не са се чували от четири години. В ефира на шоуто обаче тримата отново станаха приятели.

„Наистина не бяхме говорили от повече от четири години. Благодаря на това шоу и екипа му, че се свърза с мен, за да мога да ви чуя и да се сдобрим.“, развълнувано сподели Филип Киркоров в пряката връзка от Москва.

Катя от „Ритон“, която винаги е била атрактивна на сцената, се появи с доста секси рокличка, почти на нивото на бельото, и черни чизми. Явно половинката на Здравко е решила да не се дава на по-младите изпълнители.

Благой Димитров и Златка Райкова също станаха част от шоуто. Двойката беше предизвикана да познае различни заглавия от жълтата преса, които бяха закодирани с емотикони и задачата се оказа нелека, но много забавна. В края на гостуването Златка изпя „Истина“ на Милена, а беквокали бяха Рачков и Благой.

В музикална фиеста се впусна Софи Маринова, която пя на английски.

Любо Киров закри предаването с най-известните си любовни песни, които изпя в чест на трите „бракосъчетания“.

Разбира се, коментарите и този път бяха по-интересни от самото шоу. Зрителите, които отдавна очакваха старта на шоуто, се разделиха на два отбора. Първият поздравява водещия и му пожелава успех, коментирайки, че много са се забавлявали.

Вторият отбор обедини недоволните. Сред критичните коментари надделяват тези, че шоуто залага на скучни скечове със звезди от миналото, чалга и простащина. Много от зрителите твърдят, че водещият минава границата на лиготията…

Разбира се, най-лесният изход от нещо, което не ви харесва, е дистанционно, коментира фен на Рачков.

А според нас, трябва да минат поне 10 предавания, за да правим генерални изводи, нали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.