Задава се продължение на „Сексът и градът“

През последната година около сериала и филма „Сексът и градът“ имаше много слухове. Коментирани бяха нови серии, както и евентуална трета част, в която главната героиня трябва да остане вдовица… Но нищо конкретно не бе оповестено.

И ето че сега на хоризонта се задава новина. А тя е, че е твърде вероятно сериалът да получи своето продължение.

То ще бъде заснето по книгата на авторката на „Сексът и градът“ – Кандис Бушнел. Според The Hollywood Reporter, компанията Paramount Television и Anonymous Conten вече са придобили праватавърху „Има ли още секс в големия град?“ 

В новата книга, която ще излезе на пазара през август 2019-а, обект на обсъждане са проблемите на приятелството, секса и романтичните отношения в Ню Йорк между хората над 50 години.

„Преди 50 беше време за пенсиониране – по-малко работа, повече време за хобито, приятели, по-спокоен начин на живот. Или с други думи хората в пенсионна възраст не трябва да правят нищо. От тях не се очаква физическа активност, нови делови начинания, преместване, случаен секс с непознати… Но днес жените на 50 могат много“, коментира Кандис.

Не се споменават конкретни срокове на проектите. И не е ясно дали актрисите от „Сексът и градът“ ще бъдат поканени за продължението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.