КиноНовинки

Започнаха снимките на 10-ия сезон на „Откраднат живот“

След 429 излъчени епизода стартират снимките на десетия сезон на най-успешната българска медицинска драма в ефира на NOVA.

Неочаквани обрати, изненадващи разкрития и актуални теми от здравната система и живота очакват зрителите тази есен.

Много сме щастливи, защото днес е първият снимачен ден. За първи път започваме в една много трудна ситуация, но важното е да благодарим на зрителите, че десет сезона ни обичат, ценят и харесват това, което правим. За нас това е отговорност, за да можем да предложим най-адекватното към времето, в което се намираме. Всичко, което правим, е свързано с това да бъдем честни към обстоятелствата и към всичко, което ни застига“, сподели изпълнителният продуцент Евтим Милошев.

В деветия сезон на „Откраднат живот“ пандемията, която промени света, влезе и в „Св. Анастасия“. Коронавирусът изправи любимите лекари пред неподозирани лични и професионални премеждия във финалните епизоди, но как ще се развие ситуацията с невидимия враг, който се отрази и върху живота на героите?

Надяваме се темата с коронавируса да има положителен развой в реалния живот, както и в сериала. Ние опитваме да отразим максимално реалността и понеже темата на сериала е медицинска, от името на целия екип искам да благодаря на всички лекари, които са прекарали последните месеци на първа линия и са отдали живота си, за да помагат на другите. Оценяваме го и ще се опитаме достойно да пресъздадем тяхната професия“, коментира режисьорът Павел Веснаков. Актьорите Диана Димитрова и Велислав Павлов са сред първите, които се завърнаха на снимачната площадка. Те разкриха подробности за развитието на героите си специално за зрителите на „Здравей България“.

През новия сезон лекарите от „Св. Анастасия“ ще се сблъскат с нови медицински и морални казуси в личен и професионален план. Сред темите в новите епизоди на „Откраднат живот“ тази есен по NOVA ще бъдат толерантността, дълго пазените тайни и цената на щастието.

„Познавате ли тези стълби? 😂 Вчера ми беше първият снимачен ден за сезон 10, но пропуснах кифлеенето, защото беше 7 сутринта и положението беше меко казано несимпатично…  Днес е по-поносимо. Да сте здрави!“, написа Неда Спасова (сестра Кая) под своята снимка в социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *