Защитете кожата на лицето и тялото

Проучване, проведено от експерти на Nivea, показва, че 77% от дамите са наясно с факта, че кожата на лицето има различни нужди от кожата на тялото. Въпреки това над 60% признават, че използват един и същ продукт…

Деликатната кожа на лицето е изложена на слънчева радиация всеки ден, затова е важно тя да бъде надеждно защитена. От Nivea ни предлагат гама от слънцезащитни продукти, съобразени с вида и нуждите на кожата на лицето.

Серията Nivea Sun UV FACE е с висок SPF 50, защото сигурната слънцезащита на кожата на лицето е задължителна. Както на плажа, така и в града.

Nivea Sun UV Face Shine Control е подходящ за мазна и смесена кожа. А Nivea Sun UV Face Anti-Age & Anti-Pigments, обогатен с Q10, предпазва зрялата кожа от появата на бръчки.

Продуктите попиват бързо в кожата без да я омазняват.

Марката представя и новата линия Nivea Sun Sensitive – специално разработена за чувствителна към слънцето кожа. Серията предлага продукти  за чувствителна кожа – Nivea Sun Sensitive Immediate Protect, и за кожа, склонна към слънчеви алергии – Nivea Sun Sensitive Immediate Protect Sun-Allergy Protection.

Специално място заема и детският Nivea Sun Kids Protect & Play Sensitive, който защитава деликатната детска кожа от слънцето и намалява риска от появата на слънчеви алергии. Продуктите са одобрени от педиатри и се предлагат с висок и с много висок фактор за надеждна защита.

Всички продукти от серията Nivea Sun Sensitive са с водоустойчива формула, без изкуствени аромати. И са обогатени с пантенол и алое вера.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.